5 съвета как да не напълнеем по празниците? Великденските празници са време за радост и празненство.Но

...
5 съвета как да не напълнеем по празниците? Великденските празници са време за радост и празненство.Но
Коментари Харесай

5 съвета как да не напълнеем по празниците?


5 съвета по какъв начин да не напълнеем по празниците? Великденските празници са време за радост и празненство.

Но за доста хора те могат да бъдат и предизвикателство, изключително когато става въпрос за контролирането на теглото и напълняването. В идната публикация ще споделим препоръки по какъв начин да се насладите на празниците без да се притеснявате за струпване на непотребни килограми.
1. Планирайте авансово
Преди да се насочите към празничната софра, направете проект какво ще ядете и какъв брой. Избягвайте да хапвате безотговорно и се пробвайте да се придържате към здравословни храни.
2. Ограничете потреблението на захари и мазнини
Великденските сладки и мазнини могат да бъдат прелъщение, само че пробвайте се да ги консумирате в умерени количества. Предпочитайте по-здравословни други възможности като плодове и зърнени храни.
3. Пийте задоволително вода
Водата е основен детайл за поддържане на здравословно тегло. Пийте най-малко 8 чаши вода дневно, с цел да поддържате хидратацията на организма си и да намалите жаждата за сладки питиета.
4. Практикувайте умерени физически извършения
Не забравяйте да се движите и да практикувате физически извършения по време на празниците. Това ще ви помогне да изгорите непотребните калории и да поддържате формата си.
5. Не се лишавайте от удоволствията
Не е нужно да се отказвате от всичко, което обичате по време на празниците. Разрешете си да си похапнете нещо вкусно, само че с сдържаност и разсъдък.

Следвайки тези препоръки, можете да се насладите на великденските празници, без да се притеснявате за струпване на непотребни килограми. Помнете, че ключът към сполучливото управление на тежестта е балансът и умереността.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР